Nataša Bekvalac progovorila je o rijaliti programima. 

Sestre Bekvalac oduvek su uživale veliko interesovanje javnosti. Sada je Nataša otkrila zbog čega Kristina, Dragana i ona ne žele da pokrenu porodični rijaliti, kao što su to uradile planetarno poznate sestre Kardašijam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Naime, nakon što su Adaktarovi pokrenuli porodični šou- program, fanovi su predložili da sestre Bekvalac snime slični projekat. Njihovi privatni životi veoma su zanimljivi i puni uspona i padova, te su uvereni da bi njihov rijaliti bio izuztetno gledan.

„Uspešan rijaliti u Srbiji mogu samo da naprave Bekvalčeve. One su prirodno otkačene i znale bi da odgovore na zadatak koji ostali mogu samo da pokušavaju. Sve promašene investicije“, glasio je jedan od komentara korisnice Tvitera.

Nata je priznala da je u proteklom periodu dobijala niz poruka sličnog sadržaja. Zato je odlučila da publici objasni zbog čega nije spremna da privatan život da na tacni.

„Stotine ovih poruka mi je stiglo. Jasno vam je da se to nikada neće desiti jer bismo završili ili u zatvoru ili u psihijatrijskoj ustanovi, gde i pripadamo“, napisala je u svom stilu pevačica.

Podsetimo, Nataša je uvek otvoreno pričala o ljubavnim brodolomima, tri popala braka koja ima iza sebe, a njene izjave veoma su viralne na društvenim mrežama.

Saša Matić: Moj život zaslužuje film