Iako je na pragu šeste decenije, Anabela Atijas izgleda zanosno zbog čega slovi za jednu od najgzodnijih baka na estradi. Sada je pevačica progovorila o drugoj trudnoći svoje ćerke Lune i otkrila da je predosetila dolazak drugog unučeta.

– Presrećna sam, predosetila sam da je Luna trudna. Ne znam kako to da objasnim, verovatno smo mnogo povezane. Kada me je pozvala i pitala: „Mama šta radiš“, samo sam čekala da mi saopšti da je u drugom stanju. Pitala sam je hoće li moći da izgura trudnoću, rekla je da ne brinem da hoće i da je jako srećna. Za sada nema nikakve simptome, samo joj se jako spava i oseća premor- rekla ja na početku Anabela. Iako Luna priželjkuje da nakon ćerkice Mije dobije sina, Anabela ističe da joj pol unučeta nije važan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

– Nije mi važan pol bebe, samo mi je bitno da bude živa i zdrava. Ne smeta mi kada me nazivaju bakom, jer ja to i jesam. Ne mogu da izađem iz svog tela, imam sreće što ovako izgledam i što sam puna energije, ali ja sam baka- objasnila je pevačica koja kaže da ne planira da više rađa.

-Ne postoji mogućost da moja ćerka i ja istovremeno budemo trudne, uskoro punim 50 godina. Imam tri ćerke mislim da je od mene stvarno dovoljno- zaključila je ona za Alo!.

Marija u žestokoj raspravi sa majkom