Anabela Atijas svoje slobodno vreme koristi kako bi bila sa porodicom, a najviše sa unukom Miom, pored koje i ona sama postane dete. Anabela je za “Blic” rekla da je ćerka Luna često zove za savete, ali da se na kraju uvek snađe sama, te da joj briga o deci ide od ruke.

 Nikako ne propuštam da se igram sa njom. Čuvam je sama, kada sam sa njom, potpuno joj se posvetim, sklonim telefon i ne bavim se ničim drugim. Skačem, ljuljam se, čak sam nedavno pala sa ljuljaške. Podetinjim potpuno. Toliko je slatka, ispoljava tu sreću na predivan način. Svašta radimo da to izazovemo kod nje. Blankica tu voli da bude sa nama, dam sebi oduška u tim trenucima – istakla je Anabela.

– Normalno je da će me Luna pozvati za savet, odgojila sam troje dece, najviše me oko toga i zove. Odlično se snalazi, mislim da je na vreme postala mama. Imala je sestre koje je na neki način odgajala jer je bila velika kada je dobila prvu i drugu sestru. Ima urođen talenat da se bavi malom decom. Za mene su oni super, sve je kako treba, divno ih je gledati, uživaju u roditeljstvu – rekla je pevačica i dodala da je sada u dobrim odnosima sa Markom:

– Više puta sam pričala na tu temu i dosadno mi je da se ponavljam. Valjda se može zaključiti da je sve korektno. Izabrali smo oboje ljubav prema Luni i Miji.