Barbara Bobak, povećala je usne, zbog čega je od pojedinih dobila negativne kritike.

Ona se rezultatima estetske korekcije pohvalila na društvenim mrežama, međutim od pojedinih je dobila negativne komentare i opasku da izgleda „plastično“.

– Mislim da je krajnje vreme da ovo neko kaže – 21. vek je, nemate opravdanje više da budete ružne – počela je Bobakova na snimku koji je okačila na Instagramu i dodala:

 Šalu na stranu. Sve što nekome na njegovom licu, telu i ostalo, ne prija, ako ima mogućnost da to popravi, naravno da apsolutno treba da to uradi. Kad izgledate lepo sebi i kad ste zadovoljni sobom, onda se osećate bolje. Onda ne ostavljate ružne komentare, onda ne gledate u druge žene i u fazonu ste – ma ona je sva plastična, zato je lepa. Pa budi i ti plastična, pa budi i ti lepa! Šta da vam kažem drugo?! – zapitala se pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

– Šta god to bilo. Nekoga usrećuje da bude prirodan, nekoga silikoni, nekoga da malo popuni usne, nadogradi kosu itd. Bitno je da se oseća lepo u svojoj koži, a ja kada se pogledam u ogledalu, u fazonu sam – kakva si riba! E to vam želim – zaključila je ona.

Za kraj, Barbara je postavila i dve fotografije sebe, onu bez filera u usnama i jednu novu sa hijaluronom.

– „Lepša si bila bez hijalurona u usnama“. Kako da ne! Na slici gore je prisutan ful mejkap – poručila je ona.

Vojaž jedan od najplaćenijih pevača, evo koliki mu je honorar