Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović (36), koji je pronađen mrtav u Izraelu, u poslednjoj kolumni koju je napisao za Alo! novine, priznao je da mu je smrt majke toliko teško pala da je zbog toga i često putovao.

– Počeo sam da putujem kako bih pobegao od realnosti u kojoj više nema nje. Sve postaje obesmišljeno njenim odsustvom. Kad god mi svet postane bljutav, spakujem kofere i put pod noge. Bežim od smrti i još se nisam vratio– napisao je Laća kom je smrt majke u potpunosti promenila život:

-Sačekala je da se vratim i onda se predala. Tada mi je uputila onaj pogled, poslednji, pre nego što smo se zauvek rastali. Pogled – a šta sad?

– Prošlo je godinu i više od mesec dana otkako me taj pogled ne napušta i ja se i dalje se pitam – a šta sad? Za tih godinu dana putovanja, odnosno bežanja od odgovora na to pitanje, bilo je dosta odlazaka: Stokholm, Tel Aviv, Jerusalim, Divčibare, Fruška gora, Sarajevo… Destinacija će uvek biti, ali polako postajem umoran od toga. Koferi postaju teški, a nje nema da me spakuje…- napisao je pre samo mesec dana Milan Radulović Laća.