Danina Jeftić bila je u braku sa poznatim menadžerom, a godinu dana nakon venčanja razvela se, i o sinu je nastavilla da brine sama.

Danina se 2013. godine povukla iz javnog života kako bi zasnovala porodicu i tada se zaklela na večnu ljubav menadžeru i biznismenu Aleksandru Kukanjcu. Venčali su se u Beogradu, a ubrzo su dobili sina Maksima. Kada je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju. Danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su tada navodili mediji, bio težak.

– Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju. Čekam samo da se dogode prave uloge. Verujem da hoće, jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo –  rekla je glumica.

Danina
Danina Jeftić, printsc

 

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović.

Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, a priča se da je upravo on bio njena najveća ljubav. Navodno, pevačica mu je posvetila nekoliko pesama, a nakon raskida svako je krenuo svojim putem. Aleksandra Radović se udala za biznismena Aleksandra Zeremskog, sa kojim je dobila i ćerku, ali se nakon nekoliko godina, kao i njen bivši, razvela.

Preporučujemo:

Biković o kobnom udesu: Gledate tu osobu u oči, a onda vas vode u zatvor

Izvor: Informer/HitFm/N.D.