Suprug Dare Džokić je preminuo 2009. godine, a kolika je njihova ljubav bila, glumica je u više navrata isticala.

Naša poznata glumica Dara Džokić dve i po decenije je bila u braku sa čuvenim novinarom Bogdanom Tirnanićem.  Njen suprug je preminuo 2009. godine, a kolika je njihova ljubav bila, glumica je u više navrata isticala.

– Pojavio se tačno kada je trebalo. Ja sam ga upoznala tako što sam ga čitala i nisam ni sanjala da ću se zaljubiti. Bila sam mlada, dosta toga me je naučio i rekla bih da me je na neki način dovršio. Umela sam da prepoznam ono što meni treba u životu. Naučio me je šta je sloboda mišljenja i da je suština u tome da imaš svoj ugao, i da je način na koji ti posmatraš stvari ono što je dragoceno – pričala je svojevremeno i dodala:

– Fenomenalno je pisao o životu, filmu i politici. Pisao je mnogo, svakodnevno, i to mu je bilo kao disanje. Dopunjavali smo se i indirektno uticali jedno na drugo. Bio je filmski kritičar, ali o meni nikada ništa nije hteo da kaže. Kad bih ga pitala šta misli, govorio je da prema meni nije objektivan. Vrlo dobro smo se razumeli i kada nismo razgovarali. Razumeli smo se u ćutanju, na pogled, a to je najlepše u jednom odnosu.

Njena ćerka Jovana je završila filmsku produkciju i ima ćerku Katarinu koja je najveća Darina radost.

Marina Visković: Svuda vidim eure!