Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, zaprosio je devojku Sašku Veselinov. Par je nedavno proslavio godišnjicu veze, a verio je na mestu na kom su se prvi put poljubili – na Kalemegdanu.

Kako izvor blizak paru otkriva, mladi Đoković veridbu je držao u strogoj tajnosti, znali su samo članovi porodice i nekoliko prijatelja.

Bilo pitanje dana kada će se njih dvoje veriti, ali Đole je želeo da taj korak bude veliko iznenađenje za Sašku. Kada je dobio amin od članova porodice, obavestio je dva najbolja druga i njenu najbolju drugaricu. Odlučio se za intimnu veridbu na Kalemegdanu jer ju je prvi put poljubio upravo na tom mestu. Imao je veliku tremu, ali je na kraju sve ispalo kako je zamislio – priča izvor.

Đole i Saška
Đole i Saška

Prsten vredi pravo bogatstvo 

– Đole je pomoć u odabiru prstena potražio od majke Dijane. Nakon dva dana većanja i suženog izbora kupio prsten od belog zlata s velikim dijamantom koji je platio 10.000 evra. Želeo je da joj kupi poseban prsten i uspeo je da je oduševi – rekao je izvor za Alo!.

Čestitke mladom paru pristigle su sa svih strana. Budući da već nekoliko meseci žive zajedno, nema sumnje da će iskoristiti zajedničko vreme da organizuju venčanje iz snova.

Kada smo pozvali buduću Đoletovu suprugu kako bi sa nama podelila utiske, Saška nam je poručila da je srećna, ali da povodom veridbe neće davati izjave.

– Ne bih davala izjave na tu temu, hvala na razumevanju – rekla je Saška za Alo!, ali je na Instagramu objavila snimak s tog događaja.

„Tamo gde je naša ljubavna priča počela. Tamo, uvek i svuda je moj odgovor da“, napisala je buduća supruga Đorđa Đokovića.

Podsetimo, Alo! je početkom leta uslikao Sašku i Đoleta u luksuznom beogradskom naselju Beograd na vodi, u kom i imaju stan. Nedugo nakon toga, ona je za domaće medije ispričala da je zajednički život bio ideja njenog dečka i da su vrlo srećni što su se skrasili u zajedničkom domu.

Đole i Saška
Đole i Saška

Saška: Dijanu zovem mama

Iako je bliska sa svim članovima porodice Đoković, Veselinova nije krila da je najbliža s budućom svekrvom.

Super se slažem sa svim u porodici Đoković, ali moram da priznam da sam najbliža s Đoletovom majkom. Dijanu zovem mama, ona je divna žena i imamo otvoren odnos. Tako je od samog početka i ne bih ništa menjala. Đole mi je u više navrata rekao da ne bi bilo loše da sam bliža sa Srđanom, ali radićemo na tome – rekla je Saška u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Od prvog dana žive zajedno

Koliko je jaka ljubav Saške i Đoleta, svedoči i to što mladi par od početka veze živi zajedno.

– Živela sam u centru u iznajmljenom stanu i Đole je od početka bio tu. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao da ne može više da prenosi svoje stvari. Stalno je dolazio s torbom i garderobom za nekoliko dana. Onda je samo rekao: „Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.“ Tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj – rekla je Saška tada.

Tanja krije dečka kao zmija noge!