Dženifer Aniston našla na meti stravičnih napada na društvenim mrežama nakon što je u emisiji „Actors on Actors“ iznela stavove o današnjem Holivudu.

Naime, glumica je tom prilikom iznela mišljenje da se Holivud promenio nagore, te da smatra da je zlatno doba filmske industrije bilo pre interneta.

-Ljudi danas postaju poznati ni zbog čega. Svejedno imaju neverovatne karijere, a tek reputacija žena, recimo Pam i Paris Hilton – rekla je Dženifer Aniston tada, ne sluteći da se naći na meti osude.


-Srećna sam da sam okusila ovaj posao pre nego što je postao kakav je danas, a to je potpuno drugačije. Hrpa je servisa za strimovanje, puno je više ljudi. Ti si slavan na TikToku, slavan si na Jutjubu, na Instagramu…- trudila se da istakne negativan uticaj društvenih mreža slavna glumica.

Dženifer Aniston
Dženifer Aniston

 

Korisnici Tvitera su osuli su paljbu po Dženifer Aniston kojoj su  zamerili što kritikuje današnju slavu iz pozicije nekoga kome je taj svet bio otvoren jer su joj roditelji glumci:

„Molim vas, njeni roditelji su glumci“, „Nemojte guglati roditelje Dženifer Aniston“, neki su od komentara na Tviteru.

„‘Nedostaje mi ono vreme kad si mogao postati slavan samo ako si već privilegovan i bogat’, rekla je doslovce to“, istakla je jedna korisnica Tvitera

Preporučujemo:

Britni potpisala predbračni ugovor, Sem nema prava na imovinu

Izvor: HitFm/N.D.