Goca Tržan progovorila je o najtežem periodu u životu. Ona se prisetila kroz kakav pakao je prošla nakon razvoda od Ivana Marinkovića.

– U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju. Pored mene je sedeo Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je pre neki dan tvitovao „Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža“ .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Pored njega sedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti na šta sam ja rekla. I šta ćemo sad? – rekla je Goca Tržan.

 Znači ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo – priznala je ona za Telegraf.

 Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dro*a, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd – ispričala je Goca, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

Uhapšen menadžer Jale i Bube