Marko Bulat prijavio je suprugu Mariju za nasilje u porodici i optužio za nanošenje teških telesnih povreda nakon porodične svađe koja je nastala u zajedničkom stanu.

Nakon dva dana on je rešio da stane na put svojim tvrdnjama i medijskom skandalu. Pevač je putem nacionalne televizije demantovao sam sebe.

– Nije istina da me je supruga tukla bejzbol palicom. Grebala me je po vratu i mekom tkivu. U Urgentni centar sam otišao kako bih dobio taj papir o povredama jer mora da se prođe kroz te procedure sa lekarima, hirurgom, snimanjima. Takođe nije istina da je do svađe došlo jer sam je zatekao kako konzumira kokain. Posvađali smo se zato što na vreme nisam legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima. Nisam uspeo adekvatno da je umirim, pomognem i nastao je haos. Ona je taj dan saznala da ima još jedno oboljenje, vaskulitis, da joj propadaju krvni sudovi. Organizam joj je kao da ima 70 godina – naveo je pevač.

Ne znam da li je bilo potrebno da prijavim te povrede jer sam to uradio u muci i afektu. Zvanično sam prijavio nasilje u porodici, zato je to i došlo do javnosti. Želim da naglasim da nije istina da se Marija drogirala. Sam sebe nisam davio i nanela mi je povrede. Videćemo da li se razvodimo početkom nedelje pošto u razgovoru sa svojom njom nisam video da želi da ovaj brak opstane – rekao je pevač koji nije krio želju da ostane sa suprugom.

– Želim da taj brak opstane zbog dece, ljubavi i jer je ona bolesna žena. Želim da budem uz nju i da ozdravi zato što je volim i majka je moje dece – zaključio je pevač u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić.

Luna čeka drugo dete