Milica Pavlović je posle višegodišnjeg podstanarskog života, kupila stan od 90 kvadrata u jednom od najluksuznijih delova Beograda. Pevačica je, prema pisanju medija, za stan iskeširala basnoslovnih 320.000 evra.

– Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista,ali je došlo vreme da razmišlja o krovu nad glavom. Kako je pre nego što je postala  Zvezda Granda živela u okolini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan u kojem je živela sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj – kaže izvor Blica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

-Nakon razgovora sa arhitekto Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom naselju West 65, gde kvadrat košta 3.000 evra. U tom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost – dodaje izvor Blica.

Osim što sam stan košta 270.000 evra, pevačica je u dizajn enterijera uložila dodatnih 50.000 evra.

U Miličinom stanu dominira braon i bež boja, dok su samo trpezarijske stolice plave. Jasno se može videti da je u ovaj stan uloženo mnogo novca, kao i da je pevačica angažovala profesionalca koji se pobrinuo za sve detalje. Pevačica je i u svoju kuhinju uložila mnogo, tako da i kuhinja izgleda fenomenalno.

Podsetimo Milica je često izjavljivala kako joj je karijera na prvom mestu i kako ima velike planove, kada je ista u pitanju. Ona važi za velikog profesionalca i ne prepušta ništa slučaju kada je njena muzika i karijera u pitanju. Međutim nakon duže vremena, ona je odlučila da obezbedi sebi krov nad glavom, kupivši luksuznu nekretninu u delu grada, koji važi za jedan od najelitnijih.

Milica psuje kao kočijaš