Miloš Biković ponosno ističe da je odavno okrenut pravoslavlju te da redovno obilazi manastir u kojem se njegov rođeni brat Mihailo zamonašio. On obilazi i ostale svetinje širom Srbije, a poslednjih meseci to čini i da bi se zaštitio od crne magije.

– Miloš je rastao u kući u kojoj se negovala tradicija i poštovala pravoslavna vera. Kada se njegov brat zamonašio, bezuslovno ga je podržao jer im je vera u boga pomogla da prebrode teške životne okolnosti i ne tako srećno detinjstvo-govorio je izvor.

-Kada su pre nekoliko meseci počele da mu se dešavaju čudne situacije i neuspesi u poslovima koji su mu godinama išli s lakoćom, posumnjao je da mu neko baca crnu magiju. On je spas potražio u manastirima, pravoslavlju i monasima koji svakog jutra iščitavaju molitve za njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Sumnja da među neprijateljima ima i sujetnih i ljubomornih kolega, ali i bivših devojaka koje nakon veza nije odveo pred oltar, a nije ni ostao u prijateljskim odnosima sa njima.

– Pored toga što mu je u poslednje vreme sve teže da uspešno završi jednostavne i uobičajene stvari, Miloš svakodnevno oseća čudnu energiju koja mu ne prija i koja mu sve češće pokvari dan.

Iako ne veruje u moć crne magije, sa željom da se zaštiti od takvih uticaja, potražio je spas u manastirima i molitvama monaha, jer se na taj način makar podsvesno oseća bolje. U svakoj od svetinja koju je obišao sa majkom ostavio je svoje podatke, pa ga oni pominju u svakodnevnim služenjima – navodi izvor.

– Iako to krije od očiju javnosti, Miloš izdvaja ozbiljne sume novca kao prilog za održavanje svetinja – završio je izvor.

Kupio kuću u blizini manastira

Pre nešto više od godinu dana glumac je pazario imanje i trošnu kuću nadomak manastira u kojem službuje njegov rođeni brat Mihailo.

– Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje poznajem, a koji su saznali da se ovo imanje prodaje i javili mi. Ja sam tada rekao: „O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena“, a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno – rekao je Biković u emisiji „TV lica… kao sav normalan svet“.