Iako uživaju u skladnom porodičnom životu, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zvanično se nikada nisu venčali, a sada je glumica otkrila zbog čega do tog čina nije došlo. Ona je istakla da planiraju uskoro da organizuju svadbeno veselje.

– Uskoro, ja se nadam. Do venčanja nije došlo samo jer smo veoma mladi otišli u inistranstvo zbog suprugovog posla- kazala je Vasiljevićeva. Ona je na potom  objasnila zbog čega su se u medijima pojavili navodi da je do svadbe,ipak, došlo.

Alo

–  Vujadin voli da se šali i vrlo često sam ja predmet tih njihovih šala. To je nekako iz neke pozitivne energije i kada nije zlonamerno ja učestvujem u tim šalama. Mi smo bili na jednoj proslavi na kojoj sam ja bila tako potpisana (Mirka Vasiljević Savić). Meni je to bilo simmpatično, a on je to iskoristio za šalu na moj račun- rekla je ona, pa progovorila o roditeljstvu.

 Nema tu nekog saveta, čovek kada se nađe u takvoj situaciji trudi se da deluje najbolje što zna, kako za decu, tako i za porodicu. Neki dan bude bolji, neki komplikovaniji i teži, ali sve prođe. I čovek kada to voli i kada uživa u tome, ništa mu nije teško- kaže glumica.

Printscreen

– Bude situacija koje ja nisam planirala, u tako velikoj porodici mora da bude dobra organiziacija da bi sve funkcionisalo. Zahvalna sam svojoj porodici koja je velika i koja se složno drži. Kada ja nekada padnem i kada mi nije dan, tu su oni da me podignu, da mi otvore oči, da me razvesele i tako idemo dalje. Ja sam sve to želela, ja sam na tome radila i sada se trudim da to, žargosnki rečeno, najbolje „đuskam“– odlučna je Mirka.

– Još uvek ne znamo, on je i dalje u potražnji za klubom. Deca i ja ćemo jedan duži vremenski period biti u Srbiji jer sam ja započela da radim dve serije. Tako da, gde sam ja, tu su i oni- izjavila je ona za Informer.