Nataša Bekvalac vratila se s uspešne američke turneje puna nezaboravnih uspomena i pozitivnih utisaka.

– Nosim najlepše utiske iz Amerike i veoma sam srećna što imam i to iskustvo iza sebe. Osećala sam se kao da sam u nekoj igrici. Ipak, još sam srećnija što sam se vratila u Srbiju, svom domu i svojoj deci. Smatram da se nigde na svetu ne živi tako lepo kao u našoj zemlji. Mada, mogla bih da zamislim život u Americi, ali recimo, u Majamiju, i to samo u staračkim danima – navela je Bekvalčeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Danima ne spavam i ne uspevam da se naviknem na vremensku zonu. Taman kada me uhvati san dođe vreme da deci napravim doručak – rekla je pop zvezda.

– Ponovo sam počela da treniram jer sam se u Americi jako opustila. Na svakom koraku su najbolji restorani brze hrane kojima tamo nisam uspela da odolim iako se oduvek trudim da ih izbegavam iz milion razloga – iskrena je Nataša.

– Odlučila sam da povučem ručnu jer sam ove godine mnogo radila. Ušli smo u proces novih projekata, ali sam shvatila da sam počela da radim na način na koji mi nije blizak, u grču. Jako mi je osetljiva ova tema, budući da sam svoj život posvetila muzici i da želim da nastavim sveža i dovoljno dobra. Okupila sam svoj tim i iskreno im rekla da mi treba malo vremena.

Ljubav me raznosi

Iako iza sebe ima tri propala braka, Bekvalčeva kaže da nikada neće prestati da veruje u ljubav.

Ljubav mi je pokretač za sve. Dogodile su mi se stvari koje su me raznele i nemam goriva. Nisam mogla da nađem fokus. Želim da moje srce bude na mestu, a trenutno ga nema. Nisam folirant, imam isuviše godina da bih folirala prvenstveno sebe, a onda i druge – zaključila je pop zvezda za Alo!

Mihajlo Šaulić daje 70.000 evra na svadbu