Pevačica Milica Pavlović uvek je savršeno stilizovana i očigledno je da mnogo novca i vremena ulaže u odabir garderobe. Ipak, kako kaže, nije opterećena i trudi se da maksimalno „iznosa“ sve što kupi, a kada izgustira, prosledi.

– Nadam se da ljudi shvataju da lepo zarađujem i da, kao i svaka žena, volim da se sredim. Kupujem i najobičniju pamučnu majicu, farmerke… Ali kupujem i dva, tri puta sebi nešto skupoceno. Kao neko ko je na muzičkoj sceni, imam odgovornost, jer na neki način i „diktiram“ stil. Sa druge strane, ako vidim dobre cipele u tri boje po 15 evra, kupim da imam za svirku. Nisam opsednuta, ali volim da potrošim. Normalno se ponašam u skladu sa tim kako zarađujem – ispričala je jednom prilikom ona za Telegraf.

– Prepravljam komade za nove nastupe, žao mi je ako sam nešto „debelo“ platila. Skratimo rukave, prepravimo suknju… Ako sam kupila cipele, nisam ih kupila da bih ih obula jednom. Sve cipele koje sam ikada kupila, nisam nosila manje od 30 puta – naglašava Milica, pa otkriva da stvari iz garderobera koje više ne nosi – uglavnom poklanja spremačici.

– Poklanjam je. Poklanjam spremačici, pa ona odnese svojim rođacima i podeli. Stalno poklanjam, a uglavnom njoj – rekla je za pomenute medije Pavlovićeva.