Pevačica Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana je doputovala u Katar kako bi pružila poršku i bodrila našu fudbalsku reprezentaciju na svetskom prvenstvu, a posebno svog izabranika, Nemanju Gudelja.

Međutim, između utakmica, Anastasija provodi vreme uživajući u toplim danima i čarima Dohe i to u skupocenim novim krpicama.v

Poznato je da mlada pevačica prati, ali i postavlja modne trendove, kao i da za svoju odeću ne žali novac.

Naime, letnja haljina sa prorezima koju je nosila u Dohi dok je šetala pustinjom privukla je veliku pažnju, a cena iste, prema podacima sa jedne Instagram stranice, iznosi 240 evra.

Kupaći kostim koji je nosila ispod haljine košta 220 evra, piše Alo, a šešir poznatog skupocenog brenda 970 evra. Pevačica je sve upotpunila dodavši luksuzne naočare za sunce od 125 evra

Kad se sve sumira, Anastasija je samo za ovaj stajling dala 1.557 evra, što je nešto manje od 200.000 dinara za jednu šetnju u pustinji i nekoliko fotografija.

Podsetimo, Anastasija je istakla da danas dobro zarađuje, te da sebi može da priušti brojne modne komade, ali da isto tako ume i da uštedi, te kupuje na sniženju.

– Nekad štedim, a nekad kad mi dođe umem da potrošim, ali to i zaradim. Tako da me baš briga – kazala je Anastasija jednom prilikom u izjavi za medije.