Dok je bio mlađi, vođa benda „Slatki greh“ Saša Popović privlačio je pažnju medija zbog svojih ljubavnih avantura. Otkako se oženio, smirio i skućio, fokus je sa osvajanja lepšeg pola pomerio na svoj hobi, kupovinu i posedovanje skupih četvorotočkaša.

Ove jeseni, sa početkom snimanja nove sezone „Zvezda Granda“ Popović je predstavio novu-staru televiziju na kojoj će emitovati šou čiji je kreativni direktor.

Sale je obogatio svoj vozni park novom mašinom, a reč je o modelu „porše 911 karera 4S“, čija je vrednost veća od 180.000 evra.

Čim je stigao na Košutnjak svi pogledi bili su uprti ka Popoviću, a blicevi fotoreportera samo su sevali. Sale se nije obazirao, već je nonšalantno podigao gepek koji se nalazi u prednjem delu novog ljubimca. Potom obezbeđenju predao ključeve i uputio se ka studiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saša Popović (@sasapopovicofficial)

Popović je veliki ljubitelj luksuznih i brzih automobila i u svom vlasništvu ima veliku kolekciju. Vozni park prvog čoveka srpskog šou-biznisa vredi blizu 800.000 evra

U njegovoj garaži parkiran je BMW I8 koji vredi 150.000 evra, sive je boje i ima istaknute linije u žutoj nijansi. Nekadašnji prvi čovek „Granda“ isti model automobila ima i u beloj i bakarnoj boji.

Pored „smarta“ za gradsku vožnju u vrednosti od 10.000 evra, poseduje i „mercedes GL 350“ vredan 100.000 evra. Kao i „mercedes ML 320“ cene takođe oko 100.000 evra. Kada se sve sabere Popović je za automobile koje povremeno vozi iskeširao neverovatnih 800.000 evra.

Popović je oduvek bio fanatik za automobile. O tome je i javno govorio i ispričao kako je bez jednog umalo ostao baš zbog Nede Ukraden.

– Jedno vreme je važilo pravilo da ako imaš stan ne možeš da kupiš kuću i obrnuto. Sećam se, pojavio se kod nas „mercedes 190 E“, jedan primerak je stigao u zemlju, baš kad smo te 1983. godine došli s turneje iz Australije, puni para. Odem da ga kupim, a oni kažu kako ga je već rezervisala gospođa Neda Ukraden. Ne vredi ni to što mogu odmah da iskeširam sav novac. Ipak, sedam dana kasnije su me zvali s objašnjenjem da je ona odustala i kupio sam ga – rekao je svojevremeno Saša Popović.

 Suzana najviše voli da vozi smart

Suzana Jovanović, dotakla se njihovog voznog parka pa rekla koji automobil ona najviše voli da vozi.

Dok je bio mlađi, vođa benda „Slatki greh“ Saša Popović privlačio je pažnju medija zbog svojih ljubavnih avantura – ispričala je Suzana.