Stefan Đurić nedavno se našao u centru skandala kada ga je na Instagramu prozvala bivša supruga Ana Nikolić. On je u intervjuu za Kurir iskreno rekao da ne želi da komentariše njihov odnos kako bi zaštitio ćerku Taru od medijskih natpisa, ali i ostatak porodice koja se ne bavi javnim poslom.

Rasta je ispričao i da se plaši vremena u kom će njegova naslednica odrastati kao i da bi voleo da joj podari brata ili sestru.

Zbog čega te Ana proziva na društvenim mrežama?

– Uopšte ne želim da komentarišem Anine prozivke. Da, time prvenstveno želim da zaštitim svoju ćerku od medijskih natpisa, ali i sve ostale članove familije koji nemaju veze sa javnim životom. Eto, to je razlog što ne želim da kiomentarišem.

Da li je istina da je Anu iznervirao snimak sa tvog i Natašinog nastupa koji je nedavno isplivao u javnost?

– Ne bih znao da odgovorim na to, znam da je bio super nastup.

Koliko ti je teško da uskladiš posao, ćerku i svoj način života?

– Ja sam lagan skroz. Hvala Bogu, nemam potrebe da oblačim jedno odelo za posao, a drugo za život. Moja ćerka je moj život, muzika je moj život, tako da sve je to moj život i uspevam da hendlujem.

Da li postoji neka pesma koju si napisao u nekom emotivnom trenutku u životu, a da još uvek nije objavljena?

– Imam taj čuveni album koji sam snimio i on čeka momenat kada će biti objavljen. Tu je na svakoj pesmi bukvalno ostavljen deo duše i tela i jedva čekam da izađe.