Tamara Đurić jedna je od retkih javnih ličnosti koja svoj život živi po sopstvenim pravilima.

Sada je starleta otkrila u kakvim je odnosima sa partnerom Nikolom, sa kojim je prestala da živi. Starleta ističe da se ipak sa ocem svoje ćerke fenomenalno slaže.

– Nikola i ja se nismo razveli jer se nismo ni venčali. Mi smo imali samo crkveno venčanje, koje ne planiramo da poništimo jer za tim još uvek nema potrebe. Živimo odvojeno, spavamo odvojeno jer nam je tako udobno. Ne volimo gužvu, netrpeljivost… Dešava se da budemo nervozni, ne želimo da nam život bude neudoban i zbog toga odvojeno živimo – kaže na početku razgovora Tamara i dodaje da joj konvencionalni pojam bračne zajednice nikada nije bio blizak.

Umesto toga, Tamara i Nikola su odlučni u nameri da žive onako kako njima odgovara, a ne kako društvo i običaji nalažu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

– Gde piše da u braku treba da živite s partnerom, da spavate u istom krevetu i da se pokrivate istim pokrivačem? Trenutno je ovako, a da li će to da dovede do totalnog razdvajanja ili ne, to niko ne može da tvrdi sa sigurnošću. Pogotovo što sam nekoliko puta stavljala tačku na naš odnos. Oni što je zasad dobro jeste da se Nikola i ja više ne svađamo. Ne postoji treća osoba, a najvažniji razlog razdvajanja je potreba da nam oboma bude udobno. Lepše nam je da sedimo odvojeno nego zajedno. On ima svoje prijatelje, ja svoje. Živimo bez tenzije – rekla je Đurićeva, i dodala da sadašnja situacija ne isključuje mogućnost da će se u budućnosti pomiriti. Ili obrnuto.

– Mnogo vremena treba s nekim da provedeš, mnogo zajedničkog staža treba da imate, pa da budete sigurni da s tom osobom želite da provedete ceo život. Našoj ćerki Tamari je lepo i kod mene i kod Nikole, a lepo joj je i kada smo svi zajedno – zaključila je Tamara na kraju.

Darko Lazić ponovo sa bivšom! (FOTO)