Tanja Bošković jedna od najvećih glumačkih imena na prostoru bivše Jugoslavije. Sada je glumica otvorila dušu, i otkrila detalje rastanka koji je teško prebolela

Tanja u emotivnoj ispovesti priznaje da je u životu mnogo grešila, kao i da se kaje zbog pojedinih postupaka.

Ljubav sa rediteljem

Tanja Bošković je već desetak godina u penziji i skromno živi. Sada se prisetila velike ljubavi sa rediteljem Dejanom Karaklajićem. Par je dobio dvoje dece, a sada je Tanja objasnila kako je njihov odnos izgledao.

– Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio. On je rekao: „Ne vredi, ti si udata za pozorište“- ispričala je Tanja jednom prilikom u emisji „Ekskluziv“.

Tanja Bošković
Tanja Bošković,printsc

Prirodna lepota

Tanja je objasnila da šminku koristi samo za potrebe posla, te da nema problem da se u javnosti pojavi u prirodnom izdanju.

– I dalje idem nenašminkana, baš me briga da li će ko da me slika na sred ulice. Baš me briga za sve komentare, nisam član nikakvih mreža niti me to zanima – rekla je ona.

Kaje se za grehe iz prošlosti

Tanja Bošković je jednom prilikom priznala i da se jako kaje jer je hodnicima pozorišta vijala i tukla balerine, jer nisu želele da vežbaju onoliko koliko je ona smatrala da bi trebalo.

– Kajem se za sve što sam povredila ljude i preoštrih sudova koje sam izgovorila. Kajem se, sramota me. Praštajte ljudi, ali buntovnost iz mladosti ne mogu da poreknem. U Boga se uzdam da ću kako vreme bude teklo biti bolja od sebe – rekla je Tanja Bošković u jednoj emisiji.

Preporučujemo:

Biković o kobnom udesu: Gledate tu osobu u oči, a onda vas vode u zatvor

Izvor:HitFm/N.D.