Tanja Savić svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, a sada je pevačica prepričala nesvakidašnje udvaranje koje je nedavno doživela.

– Prvi put mi se desilo da me momak startuje u liftu. Prvo sam bila u šoku. Bili smo u istom hotelu, ja onako, šeširić na glavi, naočare. Pita me da li sam ja Tanja Savić, kaže mi da me obožava, ja kažem da je to divno – priča Tanja i nastavlja

– Krenuo da izađe, vrata se poluzatvorila, on se okreće i kaže: „Daj mi, molim te, broj telefona, da se čujemo, izađemo na večeru“. Ja u šoku, prvi put mi se to desilo. Zamalo da mu dam broj menadžera, to dajem svima. Mahinalno krenem. Zatvaraju se vrata, ja mu kažem: „Piši mi na Instagramu“ – ispričala je pevačica.

Pevačica je otkrila i da ima zdravstveni problem.

– Mnogo se brzo zamaram. Mesec i po dana vučem neku prehladu i to je strašno. Nije korona, očigledno da nešto u vazduhu postoji. Virusi nisu kao što su nekad bili. Treba mesec i po dana da se preleže, jedva izdržavam. Deca su bila sad sa mnom u Crnoj Gori, ni meni, ni njima nije bilo lako – rekla je Tanja.