Srpska blogerka i influenserka Zorana Jovanović, alijas Zorannah, često se nalazi u epicentru drama koje potresaju domaću estradu.

Naime, nakon što je hrvatski biznismen Marijan Šarić, otac Zoraninog bivšeg dečka Matea, ispričao da je blogerka od njenog sina dobila skupoceni sat „roleks“ nakon nekoliko meseci veze, Jovanovićeva se obratila fanovima kako bi razjasnila čitavu situaciju. Ona je fanovima pokazala dokument koji svedoči o poreklu sata, te je otkrila da je sat sama kupila.

„Izgleda da je ovo trenutak kada treba da budem upletena u sve moguće drame ikada. Od Matea jedino što sam dobila su bili nesanica i naočare za sunce koje mi je poklonio za rođendan“, napisala je najpre Zorana na svom Instagram nalogu.

„’Roleks’ koji nosim sam kupila samoj sebi za trideseti rođendan. To se dogodilo godinu dana nakon što smo gospodin i ja raskinuli. Pomešali ste me sa drugom Mateovom bivšom devojkom. Ne znam ko kupuje nekome ’roleks’ godinu dana nakon raskida“, objašnjavala je blogerka koja je potom na svom Instagram profilu objavila i dokument koji dokazuje kada je sat kupljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Podsetimo, hrvatski biznismen Marijan Šarić rekao je kako ima pregršt informacija o Zoraninom lošem ponašanju. On je otkrio da ju je upoznao kada je sa njegovim sinom boravila u Zagrebu, a potom se prisetio vremena kada su ona i Mateo bili ljubavni par.

„Sećam se ja te Zorane dobro, ona je bila s mojim sinom u Zagrebu. Dolazila je stalno, kupio joj je i ’roleks’ neki. Puno bih toga imao da kažem, prefarbana je ona dosta“, rekao je on tada.

Emina Jahović promenila ime?