Severinina majka Ana oglasila se nakon drame u njenom stanju i žestoko oplela po bivšem zetu, Milanu Popoviću.

– Poštovani, ja sam Severinina mama. U dnevniku Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića.  Svi znate ko je on samo zato što je bio s mojom ćerkom, i da niko za njega nije ni čuo pre toga. Odakle mu pravo da objašnjava šta se dogodilo u mojoj kući? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju ćerku, majku svog deteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu – upitala je Ana.

Ona je dodala da njena ćerka već dugo trpi Popovićevo psihičko zlostavljanje.

– Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegovog sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primenjuje prema mojoj Severini. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta,? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, poslednji puta kad sam videla tog čoveka čije ime ni ne želim čuti, dala sam mu unuka, a iako sam ga pozdravgila nije me otpozdravio. Neka se srami

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

–  Nikada u životu nisam davala izjave do pre neki dan. Niti sam vešta u tome niti je postojala potreba da to činim. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije povredila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da ona prijavljuje Severinu i vlastitu ćerku. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno je prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o svojoj sestričini i mojoj unuci koja je bežeći od majke došla u Zagreb da živi kod tetke – istakla je gosođa Vučković, a potom zamolila bivšeg zeta da se okrene bogu i ostavi njenu porodicu na miru.

Severina
Severina

– Imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi. Snagu mi daju moji unuci i moji praunuci. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grehe nego što se slika po novinama – zaključila je Ana u pismu koje je Ana ručno potpisala, a koje je dostavila njena unuka.

Marijana: Severina je tukla bivše muževe